22 Ekim 2010 Cuma

KSK'ye ince ayar.


ŞAMPİYONLUK MESAJINI UNUTUN
Karşıyaka'da basının (Yeni Asır - Milliyet - Hürriyet - İzmirgücü) gündeminde Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın sezon başında kamuoyuna verilen “şampiyonluk mesajlarını” zihinlerden şimdilik silinmesi gerektiğini söylediği, Barış Memiş'in Adana maçında kulübeye oturtacak olan Teknik Direktör Kılıç Bilal'i sola çekip, göbekte Aykut'u görevlendireceği ve rakiplerimizden haberler yer almakta.

Yeni Asır

KSK'ye ince ayar

Barış'ı kulübeye oturtacak olan Teknik Direktör Kılıç Bilal'i sola çekip, göbekte Aykut'u görevlendirecek

Karşıyaka'da Adanaspor maçı öncesi Teknik Direktör Kemal Kılıç kadroda revizyon sinyalleri verdi. Futbolda istikrardan yana olduğunu belirten yeşil-kırmızılı ekibin tecrübeli teknik patronu, Adanaspor karşısında bazı mevkilerde değişiklik yapabileceklerini söyledi. Formayı isimlere göre değil, hak edenlere göre verdiklerini belirterek, "Kazanmak zorunda olduğumuz maçta kim hak ediyorsa ilk 11'de sahaya çıkar" dedi. Son haftalarda beklenen performansından uzak görünen ve Adanaspor maçının provası olarak gösterilen Kepezspor maçında ilk 11'da maça başlamayan genç yıldız Barış Memiş'in bu hafta Adanaspor karşısında maça yedek başlaması bekleniyor. Trabzonspor'dan gelen Barış Memiş Boluspor maçında oyundan çıkarken bir grup taraftar tepki göstermişti. Kılıç'ın Memiş'in yerine sol kanada Bilal Kısa'yı çekip orta alanda da Aykut'a şans vermesi bekleniyor.

Eleştirileri kabul etmiyor
Taktiksel konularda yapılan değerlendirmelere de değinen Kemal Kılıç, bu tür tartışmaların yanlış yönde seyrettiğini belirterek şöyle konuştu: “Sürekli olarak, ‘Neden tek forvet oynuyoruz?’ sorusunu duyuyorum. Eldeki malzeme bunu gerektiriyor da ondan. Bugün dünyada çift forvetle sahaya çıkan takım mı var? Kaldı ki tek forvet demek, az hücumcu demek değil. Okan’ı Tiago ikinci forvet gibi destekliyor, Bilal ve Barış da ofansa dönük oynuyor. Bu tür polemiklerle uğraşmak zaman kaybı. Biz en iyisi için uğraşıyoruz.

Antalya'dan yan sahalara
Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin sahaları bakımda olan Karşıyaka 2 gün Atatürk Stadı Yan Sahaları'nda idman yapacak. Yeşil-kırmızılı ekip cuma günü Adanaspor maçının kampı içinde Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın özel daveti ile Çeşme Altınyunus Otel'de konaklayacak. Karşıyaka'da sakatlığı süren Murat Ocak dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Hiç yorum yok: