14 Ekim 2010 Perşembe

Gözler başkanın oluşumlarla yapacağı toplantıya çevrildi.

Adanaspor'un oluşumları bir araya gelmesine ramak kalmıştı ki başkan araya girerek taraftar oluşumlarıyla kendisi bir toplantı yapacağını duyurdu.
Taraftar heyacanla beklemeye başladı başkanın Adana'ya gelerek yapacağı toplantıyı.
Toplantıdan ne sonuç çıkacak merak konusu oldu.
Kim kimden ne isteyecek,kim kime ne önerecek.
Sorunun temelinde Adanaspor'un çatalan tesislerinin masraflarının belediye tarafından karşılanmıyor olması yatıyor.
Bundan dolayı Adanaspor camiası belediyenin bu tavrına anlam veremiyor.
Bir yandan şehrin diğer takımına bazı iş guruplarından ve belediye çalışanlarından zorla para tahsil edilerek kaynak yaratılırken Adanasporumuza üvey evlat muamelesi yapılmaktadır.
Taraftar bu durumdan ciddi rahatsızlık duymaktadır.
Bunun üzerrine takımın aldığı kötü sonuçlarıda eklersek camia'da endişe,üzüntü ve kahır hakim oldu.
Bayram Akgül genelde krizleri iyi yönetti,bu krizdende alnının akıyla çıkacağını ve taraftarıyla bütünleşeceğini ümit ediyorum.
Bu taraftar bu oyunlardan sıkıldı artık.
Bu taraftar ne badireler atlattı tavanıda tabanıda gördü.
Adanaspor camiası Bu Cumaertesi Dahada güçlenerek tek yürek halinde Adanaspor etrafında bir bütün halinde geri döneceğini ümit ediyorum.
Adanaspor'un içinde bulunduğu buhranlı günleri Yasin Okur Arkadaşımız şöyle özetlemiş.
22 yaşında bir genç olarak kör kütük adanasporlu olarak içimdeki tüm heycanımı yitirdim... Benim için adanasporun oyunu önemli değil. Bu yıl olmaz seneye seneye olmaz öbür seneye.. Adanasporumuz var olsun yeter. Maça gidelim orda ki atmosferi yaşayalım herkez birbirini öz kardeşi gibi görsün yeterdi... Ama şimdi üç tane şuursuz çapulcu yüzünden olanlara bak... BENDE GİTMEME kararı aldım maça ama nereye kadar...

Adanasporumuzu bu hainlere bırakmak koyuyor bana... Bırakıp gitmektense birşeyler yapmak lazım. Sizin gibi köklü adanasporluların yol gösterip bizim gibi gençlerin artık yeter deme vakti geldi........!!!!!!

Bu taraftarı bu hale koyanlar bizleriz bizler ADANASPORA TARAF OLMADIK bölünen gruba taraf olduk kimi kuzeyci kımı guneycı...

DEFOLSUNLAR TRİBÜNLERİMİZDEN para istiyorlarsa toplarız aramızda fiyatlarını söylesinler fazlasını verelim satlık tribüncülere...

Hiç yorum yok: