28 Ekim 2010 Perşembe

Adanaspor denizli spor maçına doğru.




Denizlispor destek istedi!

Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, "Denizlispor, Süper Lig'e çıkma yolunda emin adımlarla ilerlerken şehrimizin ileri gelenlerinin geri planda kalmaları bizleri üzüyor" dedi.
- ''BU TAKIM DENİZLİLİLERİN SAHİP ÇIKMALARINI İSTİYORUM''-
Denizlispor'a destek çıkılmasını isteyen Kartop ''Başka bir Denizlispor yok. Şehrin bütün havasını soluyan insanlar bu takımın bir parçasıdır. Bu takım Denizlililerin takımı Denizlililerin de sahip çıkmasını istiyorum. İnşallah Denizlispor destek kampanyasına bütün Denizliler katılır. Biz bu kampanyanın saha içerisindeyiz. Onlar da saha dışında kampanyaya destek verirler. Denizlispor'un özlenen ve hedefi olan şampiyonluğu lig sonunda yakalamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diye konuştu.
Adanaspor taraftar cephesi.
Adana 5 Ocak Stadyumu
31 Ekim Pazar
Saat : 19.30

Umarım Güzel Maç Olur ve Son İki Hafta Sergilenen Futbolun Daha Üzerinde Bir Performansla Denizliden 3 Puanı Alırız.
Adanasporun Hiç Unutamadığım Maçlarından Biride Denizli Maçıdır. Bu Küçük Maç Hikayemide Sizlerle Paylaşmış Olim :)

1999-2000 Sezonuydu Ben Sebze Hal Kompleksinin Arkasında SapekSA da Staj Görüyorum Maça Yetişmeye Çalışıyorum. Bi Şekilde Geldik Yetiştik ve Girdik Maça. Akşam Maçıydı Zaten Maratondayım.
İki Takımda İstekli Başladı Ama Denizli Daha Diri Bi Oyun Sergiliyordu. Stad Full'e Yakın Atmosfer İyi Ama Adanaspor Bi Türlü İstediği Futbolu Sahaya Yansıtamıyordu. Neticede 31. Dakikada Denizlispor Adına Mohamed Ali Kurtuluş Golünü Kaydetti ve İlk Yarı Bu Skorla Sona Erdi. İkinci Yarı Başladı Tam Adanaspor Toparlanmış bu Devre Derken Denizlispor 49. Dakikada Bu Kezde Yusuf Şimşek'in Ayağından Buluyordu Golü. Adanaspor Yıkılmıştı Tribünlerde Sessizlik Herkes Şaşkınca Birbirine Bakıyor, Adanaspor'da İnanılmaz Derecede Saldırıyor ve Bi Türlü Golü Bulamıyordu. Bu Futbolla Tribünler Adeta Ateşlenmişti ve Takıma 0-2 Yenikken Muhteşem Desteğini Sürdürüyordu. 61. Dakikada Alban Bushaj Harika Bir Golle Aradaki Farkı 1e İndirmeyi Başarmıştı. Büyük Bir Sevincin Ardından Santra Yapıldı ve 62. Dakikada Alban Bushaj Ağları Havalandırmayı Başardı ve 2-2 lik Beraberlikle Muhteşem Maç 62. Dakikadan Sonra Başlamış Oldu. Atan Galip :) Adanaspor İnanılmaz Derecede Saldırıyor Denizlispor'da İyi Direniyor ve Hatta Saldırıyordu. Yine Böyle Bir Pozisyonda Defansımızdan Çıkan Uzun Bir Top Denizli Defansındaki Denizlispor'luya Kadar Ulaşmıştı, Topla Biraz Yavaş Hareket Eden Defansa Alban Bushaj Muhteşem Bir Hızla Yetişdi Topu Söktü Aldı ve Kaleciyi Avlayan Golünü 70. Dakikada Attı Skoru 3-2' ye Taşıdı ve Hattrick Yaptı. Adeta Bayram Havası Vardı Stadda ve Hakem Serdar Çakır Son Düdüğünü Çaldı Maç Bu Skorla Bitti. Maça Damgasını Vuran En Önemli İsim Alban Bushaj Olurken Diğer Damgayı Vuranda Maraton Tribüne Denizli Horozu Getirip Maç Sonu Kesen Adamdı ;D

Maç Her Zaman 90 Dakika Bu Hafta Ksk Maçında Başımıza Gelenin Daha Kötüsünü 11 Yıl Önce Biz Denizlispor'a Yapmıştık Zaten. Neyseki Mağlup Olmadık ve Beraberlikle Döndük Ksk Deplasmanından. O yüzden Gün Adanaspor'a Destek Olma Günüdür, Gün Birlik Günüdür, Pazar Günü Oynanacak Denizlispor Maçı Bizim İçin Çok Önemli Olduğu İçin, Takım Mağlup Dahi Olsa Sonuna Kadar Desteklenmesi Gerekir.
Biz Bitti Demeden Bitmez!!!


Bizim Kadro Aynen Şöyle;

Zdravko Zdravkov
Serkan Bekiroğlu
Volkan Öztürk
Oğuz Çetin
Erbil Uzel
Engin Özdemir
Hayati Köse
Savaş Kaya
Ali Asım Balkaya (72')
Alban Bushaj (87')
Atakan Sancarbarlaz

Altan Aksoy (72')
İbrahim Köseoğlu (87')

Denizlispor'un Kadrosuda Şu Şekildeydi;

Süleyman Küçük
El Saka
Serkan Görgeç (75')
Ümit Bozkurt
Mohamed Ali Kurtuluş
Bülent Akın
Yusuf Şimşek
Mohammed Youssef
Ali Tandoğan
Dontcho Donev
Veysel Cihan

Engin Şentürk(75')
Duygularını aktaran:Aykut şan.
Menteşe
İstifa Etti ...


Karşıyaka macında skorun 2-0 dan 2-2 ye gelmesi ve oyuna yapılan geç müdahaleler bardağı taşıran son damlalar oldu. Bugün Adana'ya gelmesi beklenen Cemal Gürsel Menteşe'nin sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildiği öğrenildi
...

Denizlispor'a destek..


Adanaspor'a bir şok daha..
Ekonomik sıkıntı ve tesislerin masraflarını karşılayamama noktasına geldiği için Çatalan'dan Osman Yereşen Tesislerine dönme hazırlığı yapan Adanaspor'dan bu kez de geçmişe dönük tesis kira bedeli ve elektrik ödemeleri faiziyle birlikte talep edildi.
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20101027/adanaspora_bir_sok_daha.html
Adanaspor ile Denizli arasındaki maçta Yunus Yıldırım Düdük Çalacak. ...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor pazar günü karşılaşacağı lider Denizlispor'dan çekinmiyor.
Cemal Gürsel Menteşe'nin istifasının ardından Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın nezaretinde çalışmalarını sürdüren turuncu–beyazlı takımda moraller yerinde. Ekipte sakatlığı devam eden Okan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Kemal Aslan geri döndü..
Adanaspor'da, teknik direktör Cemal Gürsel Menteşe döneminde Onur Acar ile birlikte kadro dışı bırakılan Kemal Aslan geri dönüş yaptı..
Meclis üyelerinden Adanaspor'a destek.
İl Genel Meclis üyeleri Aytan Köylü,Mustafa Hallaçoğlu,Ercan İnce,Ahmet Özen,Ak parti Yüreğir Meclis Üyesi Salih Sarı,MHP Yüreğir Meclis Üyesi Bahtiyar Dalaman,Av Erkin Doygun ve Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Alpkaya Başkan Bayram Akgül ile bir araya gelerek tesis konusunda kendisine tam destek verdiklerini söylediler.

Türkiye Kupası'nda dev eşleşme
A Grubu'nda Galatasaray ilk maçında Denizlispor'u ağırlayacak. B
Grubu'nda Beşiktaş ilk maçını Gaziantep BŞB. ile deplasmanda
oynayacak. ...
Adana'ya kupa yorgunu olarak gelecek olan kupada Galatasaray'la eşleşen Denizli'yi eli boş göndeririz.
Her horoz kendi çöplüğünde öter diyorum.

Diğer yandan ADANASPOR A.Ş.’nin, 24.10.2010 tarihinde oynanan KARŞIYAKA -ADANASPOR A.Ş. Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 3.600.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Paylaş

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Denizli maçı öncesi hiçte iyi bir gelişme olmadı.