24 Ekim 2010 Pazar

Karşıyaka Adanaspor maçı öncesi takımlardaki son durum.

KARŞIYAKA, Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Çeşme'de Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın davetlisi olarak Altınyunus'ta kampa giren yeşil-kırmızılılar, kritik maça motive olmaya çalışıyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç, takımının form durumundan çok memnun olduğunu ifade ederek, 'Saha ve seyirci avantajımızı da kullanıp, artık İzmir'deki ilk galibiyetimizi almak amacındayız. Alsancak Stadı'nda son galibiyetimizi 18 Nisan 2010'de Ç.Rize'yi 3-0 yenerek elde etmişiz. Geçmişi unutup, Adanaspor maçıyla yepyeni bir sayfa açacağız' dedi.
Karşıyaka'nın Adanaspor maçına Soner, Feridun, Tolga, Gurur, Mustafa, Tiago, Kıvanç, Taha, Aykut, Bilal ve Okan şeklinde çıkması bekleniyor. Yeşil-kırmızılılar bu zorlu maçın ardından perşembe günü Kayserispor'u ağırlayacak. Yeşil-kırmızılı ekip zorlu lig maratonunda 31 Ekim'de deplasmanda T.Linyit'e konuk olacak.

Adanaspor'da da durum farklı değil 02.05.2010 tarihinde Orduspor'u 1 -2 yenmiştik.
Deplasmanda son galibiyetimiz Ordu spor'a karşı almıştık.
Emrah totem yapıp bu maç öncesi antranman yapmamış,kadroya da alınmamış garip bir totem yapmış.
Emrahın yerinde olsam karşıyaka maçında kaybettiği şansı Karşıyaka maçında yakalar hem özgüvenimi tazeler hemde Karşıyaka maçıyla sahalara dönerdim.
Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın.
Emrah sende kendine gel artık
.


Karşıyaka içerde şanssızlığını kırmak istiyor Adanaspor ise dışarda şanssızlığını kırmak istiyor.
Bakalım bu şansı hangi takım yakalayacak.

Hiç yorum yok: