19 Kasım 2010 Cuma

Ersan Fenerbahçeye gidecekmi?

Fener`den Ersan çalımı

Fenerbahçe yönetimi Ersan`ın bonservisini almak için Adana kulübü ile görüşmelere başladı. İki ezeli kulüp karşı karşıya geldi Devamı için tıklayınız

Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için şimdiden araştırmalar yapanFenerbahçe`nin önümüzdeki sezon için de bazı planları olduğu ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli yönetimin, Beşiktaş`ın sezon başında Adanaspor`dan kiraladığı defans oyuncusu Ersan Gülüm`ü kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.
FENERBAHÇE YOL ALDI!
Sarı-Lacivertli yönetimin 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç stoper için Adanaspor yönetimiyle görüşmelere başladığı ve pazarlıklarda da bir hayli mesafe kaydettiği ortaya çıktı. Aynı zamanda Avustralya vatandaşı olan Ersan Gülüm bir süre önce de milli takımlar düzeyinde polemik konusu olmuş, Avustralya Teknik Diraktörü Osieck, Hiddink`i Ersan Gülüm`ü elinden kapmakla suçlamıştı.
BEŞİKTAŞ`IN HABERİ VAR
Şimdi Fenerbahçe`nin bu girişimlerine Beşiktaş cephesinin ne cevap vereceği merak konusu. Siyah- Beyazlı yönetimin Fenerbahçe`nin Adanaspor ile yaptığı görüşmeleri öğrendiği de gelen haberler arasında.
2`NCİ TOPUZ KAPIŞMASI
Önceki sezon da Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Mehmet Topuz çekişmesi yaşanmış ve kazanan Sarı- Lacivertli kulüp olmuştu. Ezeli rakibinden 2. kez `gol` yemek istemeyenBeşiktaş Yönetimi`nin de Ersan için harekete geçmesi bekleniyor. Bu işten en karlı çıkacak olan ise Adanaspor olacak.
AY-YILDIZI TERCİH ETTİ
987 Avustralya doğumlu olan Ersan Gülüm 2 kez bu ülkenin U-23 takımında forma giydi.
BELGELERİ YETİŞMEDİ
Ersan 2006`da Manisaspor`a sonra Adanaspor`a geldi. Sezon başında Beşiktaş`a kiralanan Ersan, milli takımda Türkiye`yi tercih etti. Ancak belgeleri yetişmediği için Hollanda karşısında forma giyemedi.

Hiç yorum yok: