22 Ekim 2010 Cuma

Kaf Kaf kalesi zor durumda



Kaleci Necati'nin 4 maç ceza almasının ardından Recep de şike soruşturmasında ismi geçtiği için PFDK'ya sevk edildi


Bank Asya 1. Lig'de Adanaspor'u pazar günü ağırlayacak Karşıyaka'da kaleci şoku yaşanıyor. Türkiye Kupası'ndaki Kartalspor maçında kırmızı kart gören Necati'nin 4 maç ceza almasının ardından, Konyaspor'da oynadığı dönemde ismi bahis ve şike manipülasyonuna karışan ve bir süre gözaltına alınan kaleci Recep Öztürk'ün, bu kez de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) tedbirli olarak sevkedilmesi yeşil kırmızılı takımda keyifleri kaçırdı.

Dört gün izin verildi
Tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedilen ve Adanaspor maçında kadroda yer alamayacak olan Recep Öztürk'ün moral çöküntüsüne uğradığını gören Teknik Direktör Kemal Kılıç, dünkü idmanın ardından tecrübeli kaleciye 4 gün izin verdi. Adana maçında Soner'in kulübedeki yedeği de Okan Karabulut olacak. Kartal ve Bolu maçlarında 18 kişilik kadroya giren Recep Öztürk'ün yanı sıra tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedilen Feridun Sungur'un savunmalarının gönderildiği açıklandı. 
MURAT ARABACI

Altınyunus'ta kamp yapacaklar

Antalya kampını tamamlayıp dünkü idmanını Atatürk Stadı Yan Sahası'nda yapan Karşıyaka, bugün Çeşme'ye gidecek. Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın davetlisi olarak gidecek olan yeşil kırmızılı kafile, Altınyunus Otel'de Adanaspor maçını bekleyecek. sakatlıkları süren Baki Mercimek, Ayhan ve Murat Ocak, Adanaspor maçında yok. Sportif Direktör Atilla Güneş, taraftar desteğiyle Adana'yı yeneceklerini dile getirdi.

Hiç yorum yok: