8 Mayıs 2009 Cuma

Şevki Adalıdan Bayram Akgüle dön çağrısı.



Adanaspor'un eski Başkanlarından Şevki Adalı, yaşanan olayların bırakın Adanaspor'u Adana'ya yakışmadığını söyledi ve yapılması gereken tek olayın Başkan Bayram Akgül'ün kararından vazgeçmesi için herkesin elinden geleni yapması olduğunu ifade etti..İşte Şevki Adalı'nın Adanaspor'un geleceğini ilgilendiren ve Başkan Bayram Akgül'ün geri dönmesi için yapılması gereken önemli açıklamaları...

"Pazar günü yaşananlar çok çirkindi. Adanamıza yakışmadı. Hiçbir dönemde böyle olayların yanında olmadık. Üzüntüyle seyrettik. Bu olaylar karşısında Bayram Akgül yerden göğe kadar haklı. Kendi seyircimizin yaptığından dolayı milyarlarca lira para ödendi. İşte böyle bir dönemde birkaç kendini bilmezin yaptığı karşımıza problem olarak çıkıyor. Başkanın da bir tahammül sınırı var. Bayram Akgül maddi-manevi tek başına mücadele ediyor Taltif, alkış göreceğine, daha makul ve ileriye dönük proğramlar yapılacağına her hafta bir problem yaşıyoruz"

"Adanasporlular biraz daha dikkatli olmalılar. Bayram Akgül'e Allah yardım etsin. Sıkıldı, bunaldı.. İnşaallah bu kararında ısrarcı olmaz. Bu noktada etrafımızda Adanaspor'u alıp taşıyacak bir güç yok. Maddi-manevi yanında olmalıyız. Adana'nın tek delikanlı çocuğu Bayram Akgül değil. Herşeyi onun sırtına bıraktık.Özveriyle üç senedir Adanaspor için uğraşıyor, didiniyor. Büyük başarı sağladı, karşılığı bu olmamalıydı.. Adanalıların olaya ciddi ve hassas bakmaları gerekir. Güzel başlayan Adanaspor serüveni inşaallah Süper Ligle biter"

"Adanaspor camiası olarak bizim bu günlerde yapmamız gereken Bayram Akgül'ü bu fikrinden caydırmak, aynı heyecanla yola devam etmesini sağlamaktır. 18 yaş üstündekiler Adanaspor'un geçmişte neler yaşadığını bilirler. O günlere dönmeyelim. İki gündür olayın şokundayım. Başkan Bayram Akgül ile en kısa zamanda görüşüp, geri dönmesi konusunda ricacı olacağım ve bizleri kırmayacağını düşünüyorum.Birkaç kişinin yaptığını Adanaspor camiasına bağlamamalıyız. Başkanın gönül kırgınlığını telafi etmeliyiz"

"Bayram Akgül gibi bir değer varken alternatif arayışı abestir. 3 yıldır mücadele eden başkanın yanında kenetlenmeliyiz ve onu cesaretlendirmeliyiz, yanında olmalıyız. Aytaç Durak faktörünü de es geçmemeliyiz. Aytaç Durak Adana sporu için önemli bir isim. Durak'ın Bayram Akgül'le ileriye dönük proğramları olduğunu düşünüyorum. Benim tanıdığım Aytaç Durak yaşanan bu olaylardan sonra mutlaka ne oluyor? diyecektir.."

"Adanaspor'da bugüne kadar yapılanlar bir mücizedir..3 sene içerisinde 3.ligden Bank Asya ligine kadar çıkmak ve ardından Play-Off kapısına dayanmak mücizeden başka birşey değildir.. Bunun adı başarıdır. Böyle başarılı bir ekibi bırakamayız. Başkan Bayram Akgül'ün bırakma kararından sonra hepimiz birlik olacağız, Adanasporlular biraraya geleceğiz, başkana gideceğiz, ricacı olacağız, fikrinden vazgeçireceğiz.. Çünkü başka bir yolda yok.. Bayram Akgül dışında bir alternatif de düşünmüyoruz"

Hiç yorum yok: