20 Mayıs 2009 Çarşamba

Düşünce platformu panel düzenledi.

 

Adanaspor Düşünce Platformu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürtçü Düşünce Derneği'nde Atatürk, Spor ve Gençlik konulu bir panel düzenledi.
Dr Ali Altunkan Atatürk'ün yaptığı çalışmalardan, Dr. Kayhan İşgüzar söylediği sözlerden, Dr. Şamil Şaşoğlu'da günümüzdeki etkilireni örnekler verere açıkladı.
Konuşmaların sonunda katılımcılardan bolca sorular gelirken kendileride katkıda bulunmak istedi ve görüş alış verişinde bulundular. Toplantı sonunda tüm katılımcılar bu paneldan memnun olduğunu belirtirken Başkan Süleyman Özkan'da teşekkürlerini sundu.
Panel sonunda Platform Başkanı Mahmut Reyhanioğlu'da kısa bir konuşma yaparak Atatürkçü Düşünce Derneği'ne misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti ve bizde her türlü etkinliğinizde yanınızda olacağız dedi.
Son konuşmayı Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Süleyman Özkan yaparak Başkan Bayram Akgüle çağrıda bulundu. Özkan, Adanaspor bizim herşeyimizdir, çocukluğumuzdan beri Adanasporlu büyüdük geliştik. Adanaspor'un Adana'ya büyük katkısı olmuştur. Adana'yı Uefa'da temsil etme başarısı göstermiştir, Lig ikinciliği vardır. Adana'yı gururla temsil etmiştir. Adana'nın bir talihi olarak Bayram Akgül Adanaspor'a sahip çıkıp sırtladı ve 2 sene ard arda Şampiyon yaptı ve bu senede son maçlarda Süperligi kaybetti. Biz Bayram Akgül'ün Adanaspor'u bırakmasını istemiyoruz devam etmesini istiyoruz. Tekrar devam ederse Adanaspor Süper Lig'e çıkacaktır. Buradan tekrar sesleniyoruz Adanaspor Bayram Akgül'le Süper Lige çıkacaktır. Geri dönün diyoruz. diyerek sözlerini tamamladı.
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: