16 Mayıs 2009 Cumartesi

Düşünce platformu başkanı serkan şenyürek'in konuğu oldu.

 
Posted by Picasa

Düşünce platformu başkanı Mhmut Reyhanioğlu Adana defterdarına ziyarette bulunduklarını anlattı.
Defterdarımızın Adanaspora yardım etmenin Adanalıya hizmet etmek olduğu söylemini kamu oyuna aktardı.
Lobi çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı.
İstanbulda yaşayan adanalılar derneğinin bu konuda bizimle beraber harakat edeceklerini,Adanaspora kayıtsız kalmıyacaklarını sözlerini kamu oyuna deklare etti.
Akdeniz ihracatcılar birliğinin yardımda bulanacaklarını üzerlerine düşeni yapacaklarını aktardı.
sanayi odası başkanı Ümit özgümüşün de Adanasporsuz Adana olamaz sözlerini anımsattı.
Adanasporumuzun kurucu üyelerinden gedikbaşta Valimiz ve belediye başkanlarımızın öncülüğünde bir heyet kurulmalı tüm adanalı iş adamaları katkı koymaları sağlanmalı.
Konuşmaları arasında maçlara geldiğini kartal maçında duygulundığının altını çizdi.
Gençleri görünce gözlerinin yaşardığını Adanasporun bitmiyeceğini anladım dedi.
Trübünde hep kendi kuşağından birilerini aradaığını ama göremediğini ya öldüklerini yada maçlara gelmediklerini söyledi.
Bu konuda Adana valisinin sınıfata kaldığının altını çizdi.
Tevriz durada Reyhanioğlunun oluşturduğu lobi ve Adanada faaliyet gösteren iş adamları kamu kurum ve kuruluşalarının,sivil toplum örgütlerinin,ticaret odalarının Valimiz ve belediye başkanlarımızın önderliğinde 100 er adet kombine almaları durumunda Adanasporun yoluna emin adımlarla devam edeceğini söyledi.
Ortak karar başkanımızın yükünün hafifletilmesi yönündeydi.

Adanaspor'un kurucularından Ali Gedikbaş, Adanaspor ilk kurulduğunda Sarı-Lacivert olarak kurulduğunu dile getirerek, "Daha sonra bu rengin değişmesi için çaba harcandı.. Kongre yapıldı ve kongrede turuncu-Yeşil renkler gündeme gelince bu renkler onaylanmadı.. Daha sonra bir tuhafiyeci arkadaşım turuncu ve beyaz renkleri yan yana getirdi.. Ben de yarımşar metre aldım ve ikisini diktirdim.. Sonra yöneticilere götürdüm. Herkes çok beğendi.. Tekrardan kongre yapılması gerekiyordu. Biz de kongrede böyle bir karar alınmış gibi davrandık ve Adanaspor'un Sarı-Lacivert olan reklerini Turuncu-Beyaz'a çevirdik" ifadesini kullandı...

Hiç yorum yok: