19 Kasım 2010 Cuma

Güngören Adanaspor maçına doğru.


21 11 2010 Pazar Günü Bank Asya 13.hafta maçında Güngören Belediyespor – Adanaspor ile karşılaşıyorlar. Güngören Mimar Yahya Baş stadında yapılacak Güngören Belediyespor – Adanaspor maç saat 13.30 da başlayacak. Güngören Belediyespor Adanaspor maçını Murat Türker yönetecek.Yardımcı Hakemler Şenol Ersoy, Cevdet KömürcüOğlu,Adnan Güngördü olacak

İddia yorumu.
Boluspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından geçtiğimiz haftayı bay geçen Güngören Belediye bu hafta Adanaspor’u konuk ediyor. Yeni Teknik Direktörü Osman Özdemir ile çıktığı ilk maçta geçen hafta Orduspor’u 3-1 yenen Adanaspor’da moraller yerinde. Takım kalitesi olarak Adanaspor’un rakibine büyük bir avantajı var, futbol olarakta Adanaspor istenen düzeyde diyebilirim ama elbette ki Güngören’i küçümsemiyorum. Tempolu bir mücadele olacak, Güngören bireysel hataları sıklıkla tekrarlayan bir ekip, Adanaspor hızlı futbolu ile rakibini hata yapmaya itebilir, bu nedenle Toros Kaplanları galibiyete daha yakın görünüyor.

Adanaspor cephesi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörü Osman Özdemir, ligin ilk yarısındaki kalan tüm maçları kayıpsız atlatmaları gerektiğini bildirdi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörü Osman Özdemir, ligin ilk yarısındaki kalan tüm maçları kayıpsız atlatmaları gerektiğini bildirdi.

Adanaspor'da İzzet şoku..

Güngören Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor'da İzzet Yıldırım'ın sakatlığı nüksetti..
Güngören bize ters gelen bir takım.
Son dört maçımızdan birini kazandık,biri berabere bitirdik,ikisinde yenildik.
Hiç bir maç oynamadan kazanılmaz,mücadele eden kazanacak.
Araya bayram girdi maçlar biraz arka planda kaldı.
Artık yavaştan maç moduna girelim.
Ligin zirvesi şekillenmeye başladı.
Bizim de en azından ligde ilk altıda yer bulmamız için bu maçı kazanmamız gerekir.
Parola hedefsiz bir Adanaspor istemiyoruz.
Gerisi futbolcu,yönetim,teknik heyetin sorunu.
Hadi bakalım rast gele.

Hiç yorum yok: