5 Kasım 2010 Cuma

ADANASPOR “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ” BÜNYESİNE GİRDİ

Adana’nın Erkekler TB2L’deki tek temsilcisi Adanaspor, Adana Büyükşehir Belediye Spor ile birleşti. Adana Kürek ve Yelken Spor Tesisleri’nde düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Adana Büyükşehir Meclis Başkanı aynı zamanda Adanaspor Basketbol Takımı Fahri Başkanı Mustafa Tuncel, ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Meclis Üyeleri, Büyükşehir Eğitim Dairesi ve Müdürleri, Büyükşehir’in bünyesindeki tüm kulüpler törende hazır bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz yaptığı açıklamada:“Adana’ya hizmet etmek bizim için büyük şeref ve onurdur. Büyükşehir Belediye Spor’un bünyesine kattığımız değerli takımlarımız ve sporcularımıza gerekli desteği vereceğiz.” diyerek sözü Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Mustafa Tuncel’e bıraktı.

Mustafa Tuncel yaptığı açıklamada: “Adana’nın iki güzide takımı vardır. Bunlar Adanaspor ve Adana Demirspor. Fakat son yıllarda salon sporlarında oldukça sahipsiz kalmıştık. Bizlerde bu takımları Büyükşehir bünyesine katarak onların her zaman yanında olarak destek verdik, bundan sonrada vereceğiz.” dedi.

Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura söz aldı ve: “ Adana’mız gerek şehircilikte gerekse sporda birçok şehrimizden geri kalmıştı. Sezon başı federasyona katılım parası yatıramayacak durumdayken Sayın Başkanımız Mustafa Tuncel, ‘Ben Adana Demirspor Kulübü başkanıyım ama Adanaspor Basketbol Takımı’da bu şehrin takımı…’ diyerek bu günlere gelmemizi maddi manevi sağladı. Bizlere bu imkanları sağlayan Sayın Başkanlarımız Zihni Aldırmaz ve Mustafa Tuncel’e yönetim kurulumuz ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Adanaspor Büyükşehir Belediye hayırlı olsun.” dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Madem yapamayacaktın,basket takımı diye bir spor kulübü kurmak zorunda mıydın.
Hadi kuruldu,gücü nispetinde mücadele verseydi.