6 Kasım 2009 Cuma

Adanaspor'dan anlamlı ziyaret...



Adanaspor'dan anlamlı ziyaret...
Adanaspor ailesi, Kürkçüler Cezaevinde Tutuklu ve yükümlüleri ziyaret etti...

Adanaspor’da Başkan Bayram Akgül ile beraber futbolculardan Kaptan İlyas ve Fevzi, Kürkçüler cezaeinde Tutuklu ve yükümlülerle bir araya geldiler. Duygusal anların yaşandığı seminerde Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’e büyük ilgi vardı..

Cezaevinin açtığı kurslarda dereceye giren Tutuklulara Başkan Bayram Akgül ve futbolcular tarafından Forma ve futbol topu hediye edildi. Günün anısına ise Başkan Akgül’e Ebru sanatından yapılan tablo armağan edildi.

Cezaevinde tutuklular Turuncu-Beyaz sloganları atarak Adanaspor’u Süper Ligde görmek istediklerini söylediler.

Akgül: Süper ligi sizlere armağan edeceğiz
Adanaspor Kulübü başkanı Bayram Akgül bu sezonda Süper lige çıkacaklarını ve onun ardından yeniden cezaevine ziyarette bulunarak şampiyonluğu kendilerine armağan edeceğini söyledi..Geçtiğimiz sezon okullara gittiklerini ve seminerler düzenlediklerini söyleyen Başkan Akgül ‘’ Amacımız ulaşabildiğimiz her kesime Adanaspor’u anlatmak ve bu sevgiyi onlarla paylaşmaktır.Sizlerin arasında olmaktan son derece mutluyum.Bende sizler gibi Süper Lig heyecanı yaşamayı çok istiyorum.Geçen sezon ara verdiğimiz şampiyonluk serisine bu yıl devam edeceğiz’’dedi..

İlyas: Kalplerinizin bizlerle olduğunu biliyoruz
Takım kaptanı İlyas Kahraman’da Tutuklu ve yükümlülerin duygularını paylaşarak ‘’ Her maçı bizlerle yaşadığınızı biliyorum’’ ifadesini kullandı. Takım olarak Şampiyonluk için ant içtiklerini söyleyen tecrübeli futbolcu’’ Beni bu takıma kaptan olarak layık gören başta Sayın Başkanıma çok teşekkür ederim.Çok genç bir takımız.Futbolcular olarak sizlerin de bizlerden beklentilerinin farkındayız.Sezon sonunda bu coşkuyu sizlerle yaşayacağız’’şeklinde konuştu.

Fevzi: Adanaspor’da olmak büyük şeref
Bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Fevzi Özkan’da Transfer olduğu günden bu yana Adanaspor’da olmaktan mutlu olduğunu ve Turuncu Beyazlı forma altında ikinci şampiyonluğu yaşamak istediğini vurguladı.Adanaspor Ailesi olarak bu yola baş koyduklarını belirten Fevzi Özkan ‘’ Cezaevinde bulunan taraftarlarımızda her maçta kalben desteklerini sürdürsünler.Her maçımızı kazanmak için sahata çıkacağız.Erciyes galibiyetinde onlara armağan etmek istiyoruz’’ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok: