2 Kasım 2009 Pazartesi

Adanaspor Düşünce platformu Adana Ankara treni hazırlıkları için Yüreğir Milli Eğitim Müdürüne bilgi alışverişi için ziyarette bulundular


Adanaspor Platformu'ndan örnek davranış..
Yüreğir'de yaşayan durumu iyi olmayan öğrencileri 10 Kasım nedeniyle Ankara'ya Anıtkabire götürecek olan Adanaspor Düşünce Platformu treni cuma günü kalkacak..


Adanaspor
Platformun Başkanı Şamil Şaşoğlu, Erkin Doygun, Mahir Alev ve Serkan Toyganözü Yüreğir İlçe Milliği Eğitim müdürü Ahmet Özdemir'i ziyaret etti.

Anıtkabir'e gidecek olan öğrenciler hakkında bilgi alan Platform Başkanı Şamil Şaşoğlu, "Amacımız Yüreğirde yaşayan ve 7 ila 8. sınıf öğrencilerini Anıtkabir'e götürmek istedik. Cuma günü trenle gideceğiz. Çeşitli okullardan yaklaşık 30-35 öğrenci için Adanaspor montları yaptırdık ve Ankara'yı görme şansı olmayan öğrencilere bu imkanı tanımak istedik. 10 Kasım gibi anlamlı bir günde bu ziyaretten öğrencilerin çok şeyler öğreneceklerine inanıyorum" dedi.

Yüreğir İlçe Milliği Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir de, öğrencilerin özellikle derslerinde başarılı ve imkanı olmayan kesimden seçildiğine dikkat çekti ve böyle bir etkinliğin büyük faydasını göreceklerini ifade etti.

Hiç yorum yok: