6 Kasım 2009 Cuma

Adanaspor Düşünce Platformu Treni Anıtkabir’e Kalkıyor.




Adanaspor Düşünce Platformu Treni Anıtkabir’e Kalkıyor
Adanaspor Düşünce Platformu olarak, sosyal sorumluluk anlayışı ile maddi durumu yeterli olmayan başarılı 50 öğrenciyi 6 Kasım Cuma günü Ankara’ya götürüyoruz. Öğrenciler kendileri için özel olarak yaptırılan Adanaspor montları ile öncelikle Anıtkabir’i, Eski meclis’i, Anadolu Medeniyetler müzesini ve resim-heykel müzesini gezecekler.

Sosyal sorumluluk projesine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı öncelikle Yüreğir Kaymakamı Sayın Abdullah Dölek’e, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Özdemir’e ve sponsorlara Adanaspor Düşünce Platformu olarak en derin şükranlarımızı sunarız.

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü De “Turuncu” Dedi
Adanaspor Düşünce Platformunun 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Ve Atatürk Haftası dolayısıyla organize ettiği Ankara gezisi öncesi geziye katılacak öğrencilere Adanaspor montları teslim edildi. Platform adına Dr.Şamil ŞAŞOĞLU katkılarından dolayı Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir’e Adanaspor forması hediye etti. Ahmet Özdemir bu güzel düşünceye vesile olmaları nedeniyle Adanaspor Düşünce Platformuna teşekkür etti.
Adanaspor Düşünce Platformu

Hiç yorum yok: