29 Ağustos 2009 Cumartesi

Ne demiştik Mersini yenmeliyiz.



Ilerleyen haftalarda daha iyi olacagiz goruntu oyle. Hocanin Ilyas israri 3-4 haftaya meyvelerini verecek bu tipoyuncular oynayarak form tutar. Yerine giren Rahman ilk 11 de Ilyas ile baslarsa eminim daha cok katki saglayacaktir, bileklerine cok hakim bir oyuncu ve iyi pas yapiyor. Sag ve sol kanatlarda sorun devam ediyor Anil bu hafta dah iyi idi frikikte gol olsaydi super olacakti. Beklerin onunde oynayan Kibong ve Fevzi drfansif anlamda daha agresif olmalilar cok kolay geciliyorlar buna onlem almaliyiz. Ferdi hatalardan goller yiyebilirdik atabilecegimiz pozisyonlarda oldu ama daha az hata yapmaliyiz. Bu hafta Recep , Onur , Mbilla, Rahman, Metin iyi oynadilar. Birde cok kolay sari kart goruyoruz buna mutlaka onlem alinmali , sari karti gereksiz goren oyuncuya ceza verilmeli. İnsallah Hacettepe macina 12 puanla cikariz hem kombinelerde satilir boylece.

Mersin daha iyi oynadı.. Biz dönem dönem topa sahip olabildik.. İlk gol insanüstü bir gol oldu.. Onca kişinin Mbilla'yı durduraması şaşırtıcı.

Mersin çok kaçırdı ve atamaya atarlar oldu aslında...

Defans fena değil. Ortasaha yavaş ötesi.. Forvet olarak idare ederiz.. Emre formda değil daha..

Tolgahan genel olarak iyi ama yediği gol kapattığı kendi köşesi idi. Barajın olduğu tarafat değil, kendi tarafına gelen topa müdahale etmeliydi.. Ama oynadıkça form tutacaktır..

Sonradan girenler oldukça iyi katkı sağladılar.. Sevindirici bir durum bence...

Herşeye rağmen 2 hafta ve 6 puan oldukça iyi bir başlangıç oldu..Unutmayalım ki geçen sezon 2. haftada puanımız yoktu ...

Haftaya G.antep'te Rizeyi devirmek önümüzü çok açacaktır..Hadi hayırlısı bakalım

harika bir gün.
harika bir akşam.
umutla gidilen mersinden 3 puan alıp döndük.

Ekrem hoca çok akıllı davrandı.
baskılı oynayacak olan kendini yeni takımda kendini sevdirmeye çalışan mersinli oyuncuları iyice yorduktan sonra usta bir matador edasıyla bir kaç hamleyle öldürüverdi kırmız şeytanları.

recep ersan tolgahan ve ve
rahman ve fevzi ve m'billa ilyas çıkınca aldılar sazı ellerine.........ve 50 metre sürülen topta golü bulduk..
metin tuğlu ayrı bir değer..
sinan ve ahmet şahinleride monte edip emrah bediri takımda görünce umutlar dahada artacaktır.

sabır diyoruz ve tüm takıma teşekkür ediyoruz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Takım hakikaten o kadar da iyi sayılmaz ama gelecek için umut verici.Emre Aktş konusunda da daha iyi olmalı ama mücadele anlamında iyiydi.Ben olsam Emrah Bedir diyoruz ama ben şu anda bilo-emre ikilisini bozmam herhalde.