24 Ağustos 2009 Pazartesi

Adanaspor karşıyaka maçı.



Golü bulana kadar etkili oynadık golden sonra ne olduysa oyun kilitlendi k.yaka oynuyor gibi görünüyor ama bir türlü gol pozizyonuna giremediler.
Karşıyaka giden seneki kadrolarından daha iyi geldi bana sadece on numara eksikleri var bal yapmıyan arı misali şu an ilerleyen bir kaç hafta içerisinde liğin en iyi bir kaç takımından biri olacağından şüphem yok.
Bize gelince bu takımda çok beğendiğim rahman her iki ayağınıda kullanabilen bir oyuncunun lisansının çıkmamış olması bizim için kayıptı.
En azından boş galeye atılamayan golleri kaçırmazdık rahman olsaydı rahmanla başlıyacaktık kibong yedek çıkacaktı.
Oyuncu değşikliğindede hata yaptık bence Emrenin çıkışı fevzinin çıkışı hadi ilyas hazır bir görüntü vermedi diyelim Emre hızarcıyı bu kadar erken alması kibongu o kadar hatasına rağmen sahada tutması hataydı bence.
Karşı yaka iki gol pozisyonuna girebildi biz ise altı gol pozizyonuna girdik birini değerlenirebildik kaçırdıklarımızın ikisi boş kale idi.
Lisans sorunu rahmanın kendisinden kaynaklanıyor kulübün fazla suçu yok yetiştirme bedeli sorunu varmış kulüpten alacağına karşılık sözleşmesini feshettirmiş.
Yanlış çapsız bir avukatı kendisi seçmiş kulüpten habersiz bu olay sonucu lisansında sorun çıkmış kısa zamanda sorun çözülür umarım.
Karşıyakaya bundan sonraki maçlarında başarılar.
Her şeye rağmen üç puanla liğe başlamak çok güzel.

Hiç yorum yok: