23 Haziran 2009 Salı

Altyapı kategorilerine Adanaspor damgası.

 

Adanaspor altyapısı oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktı. Turuncu-Beyazlı ekip, U-15 ve U-14’lerde Adana Şampiyonluğu’na, B-Gençlerde Adana ikinciliğine ve U-13’lerde de Adana üçüncülüğüne imza attılar.

PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞTIK
Adanaspor Altyapı Teknik Patronu Eyüp Arın, altyapı antrenörleriyle uyumlu çalışarak başarıya ulaştıklarını söyledi. Her kategoriden ayrı ayrı antrenörlerin sorumlu olduğunu dile getiren Eyüp Arın, “Lig ve Play-Off’ta göstermiş olduğumuz başarıyı grup maçlarında da devam ettirdik. Bizim için başarıdan çok profesyonel takımımıza futbolcu kazandırmak önemlidir. Altyapımızdan ne kadar çok A takımımıza futbolcu verirsek, işte o zaman daha mutlu oluruz” dedi.

ŞİMDİ SIRA ALTYAPI KATEGORİLERİNDE
Amatör Süper Lig, 1.Amatör Küme, 1.Amatör Küme A-Gençler. 2.Amatör Küme, 2.Amatör Küme A-Gençler Ligi’nden sonra bugünde sizlere altyapı kategorilerinde bu sezon başarıya ulaşan ekipleri değerlendirdik.

B-GENÇLER
B-Gençlerde lig ve Play-Off’ta başarılı sonuçlara yürüyen Gençlerbirliği, Adanaspor ve Seyhan Belediyespor ilk üç sırayı oluşturdular.

U-15 LİGİ
U-15 Ligi’nde engelleri bir bir aşan Adanaspor, Köy Hizmetlerispor ve Salbaşspor ekipleri başarıyı yakaladı.

U-14 LİGİ
U-14 Ligi’nde hedeflerine emin adımlarla yürüyen Adanaspor, Anadolu 19 Mayısspor ve Torosspor ekipleri büyük bir sevinç yaşadılar.

U-13 LİGİ
U-13 Ligi’nde Kozan Belediyespor, Adana Demirspor ve Adanaspor ekipleri lig ve Play-Off’ta adeta fırtına gibi estiler.
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: