21 Haziran 2009 Pazar

ADANASPOR'U UNUTAMAM

 

ADANASPOR'U UNUTAMAM
Adanaspor'un eski teknik direktörlerinden olan ve şu anda Ankaragücü takımının başında bulunan Hikmet Karaman, Başkan Bayram Akgül'e övgüler yağdırdı. Kendisinin bir zamanlar Adanaspor ile başarıdan başarıya koştuğunu ve birçok yenilikleri takıma kazandırdığını kaydeden Hikmet Karaman "şimdiye kadar çalıştırdığım takımlar içerisinde en çok bende iz bırakan ekip Adanaspor'dur. Adanalıları, Adanaspor'u unutmam mümkün değil"dedi.
BAŞKANA SAHİP ÇIKILMALI
Turuncu-Beyazlı ekibin büyük bir badire atlattığını, kulübün kapanma noktasından süper lig kapısına dayandığını belirten Hikmet Karaman "kendimi her zaman Adanaspor'un emektarı olarak gördüm. Benim üzerime düşen bir vazife varsa içeride veya dışarıda her zaman yerine getirmeye hazırım. Adanalıların, Adanaspor camiasının Başkan Bayram Akgül'ü desteklemesi, ona sahip çıkması gerekiyor"diye konuştu.

RECEP VE MUSTAFA İSABETLİ SEÇİM
Başkan Akgül'ün 3 yılda kulübe iki şampiyonluk yaşatarak süper lige çıkma aşamasına getirdiğini vurgulayan Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman "3 yılda hangi noktalara gelindiği herkes tarafından görülsün. Adanaspor'un transferlerinde bize bir konu danışılırsa onu da bir görev sayarız. Ancak, benim Almanya'dan bularak geçen yıl Antalyaspor'a getirdiğim iki sporcum Recep Yıldız ile Mustafa Akçay çok isabetli transferlerdir"şeklinde konuştu
BÜYÜK BAŞARILAR GELECEK
Tesisleşme çalışmalarının sona ermesiyle birlikte Adanaspor'un yeniden bir yapılanma içerisine girmesinin gelecekte büyük başarılara sahne olacağına inandığını söyleyen Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman "alınan sporcuların performanslarını sorgulamaya gerek yok. Sporcular başlarındaki teknik direktörlerin oyun felsefesine göre yıldızlaşır veya kötü bir sezon geçirir. O nedenle futbolcuların karnesini incelerken bu konuyu göz ardı etmemek gerekli"dedi.
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: