29 Haziran 2009 Pazartesi

Alt yapı en parlak dönemini yaşıyor



Adanaspor altyapısı bu yıl adeta ses getiriyor

Önce lig sonra grup

Adanaspor altyapısı bu yıl tarihinin en parlak günlerini yaşıyor.
Turuncu-Beyazlı ekip, B-Gençler, U-15, U-14 ve U-13 liglerinde Adana’da fırtına gibi esti. Bu başarılarını grup maçlarında devam ettiren Adanaspor, B-Gençler, U-14 ve U-13’lerde ilk turu geçerken, bir tek U-15’lerde ilk turda Adana’ya eli boş döndü. Turuncu-Beyazlı ekibin altyapısı Eyüp Arın’ın önderliğinde hedeften hedefe koşuyor. Altyapıdaki tüm kategorilerde Adana’da söz sahibi olan Adanaspor, aynı başarısını grup müsabakalarında da devam ettiriyor.
BAŞARILARIYLA KONUŞULUYOR
Bu yıl B-Gençlerde ilk turda K.Maraş’ta birbirinden önemli ekipleri dize getiren Turuncu-Beyazlı ekip, ikinci turda Nevşehir’de şanssız bir şekilde elendi.
U-15’lerde Adanaspor altyapısı; Nevşehir’de ilk turda istediği hedefe yürüyemedi. U-14’lerde Şanlıurfa’da engelleri tek tek geçen Turuncu-Beyazlılar; Aksaray’da kayboldu. U-13’lerde Adanaspor altyapısı, Kayseri’de Cumartesi günü finalde diğer grubun birincisi Adana Demirspor’u 4-2 yenerek grup şampiyonluğuna koştu.
UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ
Turuncu-Beyazlı ekibin Altyapı Teknik Patronu Eyüp Arın, altyapı antrenörleriyle uyum içerisinde çalışarak başarıdan başarıya koştuklarını söyledi. Kulüp Başkanı Bayram Akgül’ün vermiş olduğu maddi-manevi desteklerin başarılarında önemli bir faktör olduğunun altını çizen Altyapı Teknik Patronu Eyüp Arın, “Bizim için asıl önemli olan profesyonel takımımıza futbolcu vermektir. Bunun içinde ekip olarak var gücümüzle çalışmaktayız” diye konuştu.
YENİ YETENEKLERİN PEŞİNDEYİZ
Başarı geldikçe altyapılarına da müthiş bir ilginin olduğuna dikkat çeken Eyüp Arın, “Hem müsabakalarımız hem de seçmelerimiz devam ediyor. Binlerce futbolcu adayı çocuklar altyapımıza müracaat etti. Altyapı antrenörlerimizle planlı, programlı ve sistemli çalışarak yeni cevherleri aramıza katacağız. Futbol yaz okuluna gelen çocuklarımıza futbolun tüm inceliklerini en iyi şekilde öğreteceğiz. Adanaspor altyapısı emin ellerde” diye konuştu.

Hiç yorum yok: