5 Ekim 2009 Pazartesi

Bir Başka Bahar Yok

Bir Başka Bahar Yok

Futbol başarıya endeksli bir spor.Geniş kitlelerin ilgi alanına girmesinin sebebi de sürekli başarı istemek ve o başarıyı yakalama arzusundan kaynaklanıyor. Geçmiş sadece başarıların konuşulduğu ve övünüldüğü bir zaman kavramı.İşe yaradığı tek şey başarılariyla yeni taraftar topluğu elde etmeye yarar.

Futbolun olmazsa olmazı da eleştirmek ve eleştirılmektir. Saygı sınırları içerisinde , yapıcı olduğu sürece de çok önemli ve etkilidir. Zaman zaman işletme körlüğü denilen olaylarda. kişiler yaptıkları hatayı göremezler, dışarıdan bakan birisinin ikazı ve eleştrisi sonucu bunun farkına varabilir.

Herkes eleştirilir ve eleştirir,buna Başkan Bayram Akgül de dahildir.Doğruları olduğu kadar yanlışları da vardır ve bu da insan olmanın doğal bir sonucudur.
Olmaması gereken; hakaret etmek , aşağılaycı ifadelerde bulunmaktır.
Bizim diğer takımlardan farkımız Başkanın istifa yolu ile takım üzerindeki haklarından vazgecemeyeceğidir. Bu sebeble de Başkanı eleştiriken sınırlarını bilmemiz gerekmetedir.

Gecen sezondan beri beklentiler süper ligdir. Tüm çalışmalar ve yatırımlar bu yöndedir.Ama futbolda enteresan bir oyundur, bu kadar ilgi de bu yüzdendir.Bu sene sezon başında çok iyi bir takım kurulduğu havası pompalanınca taraftarların beklentisi de bu yönde olduğu için çok büyük bir eleştri yapılmadan kabul edilmiştir.
Haftalar ilerledikçe takımın daha henüz oturmadığını ve beklentilerden uzak oldugu görülünce sesler yükselmeye başladı.İlk önceleri hep bir avans verelim ,biraz zaman tanıyalım denildi ama son iki maç gösterdi ki Kral Çıplak. Acilen müdahele edilmezse sonuç hüsran olacak.
Tabi bunu yapacak güç te BAYRAM AKGÜL.

Şimdi beklenen adımları atmasının zamanı.Öncelikle Teknik Direktör sorunu çözülmeli.
Sonrasında takım içindeki huzursuzluk var imajını gerçekten ortadan kaldırmak için yapılması gerekenler yapılmalı. En son olarak da taraftar grubu ile arasında yaşanan tatsız olaylara neşter vurmalı.Burada taraftar grubuna da iş düşüyor elbette.Eger Adanasporu ölecek kadar seviyorlarsa, bugünlerde bunu gösteren hareketlerde bulunmalılar. İstekleri belki çok küçük ve masumanedir ama takıma zarar verecek noktada ise buna bir son verilmeliler.Sonucu daha çözülmez hale getirecek adımlar ve açıklamalr yapmalılar.Başkan ile bir çekişme ve restleşmeye girmemeliler.

Önümüzdeki 3 hafta tekrar toparlanma için bir fırsattır.Bunu başarabilirsek sonucu Super Ligdir,Aksi halde umutlar bir başka bahara kalır.
Gelin elbirliğiile umutları
BİR BAŞKA BAHARA BIRAKMAYALIM.
Mahir Alev.

Hiç yorum yok: