21 Ağustos 2010 Cumartesi

Adanaspor Mersin idmanyurdu 0-0


Maç olayların gölgesinde kaldı.
Maçtan çok olyları izledik.
Mersin idman yurdu taraftarı maç başlamadan otuz kişi kadardı,bu kadar az gurub neden tahrik edildi,neden petşişe atıldı,neden laobalardaki çeşmeler kırılıp sökülüp mersin taraftarına atıldı.
Bunları yapanlar Adanaspora nasıl bir katkı koyduklarını sanıyorlar merak ediyorum.
Kuzey kale arkası biraz daha geç boşaltılsaydı daha kötü olaylar olabilirdi,belki ummadığımız beklemediğimiz bir yaptırımla karşı karşıya da kalabilirdik.
Adanaspor taraftarı tahriklere çabuk gelen bir yapıya sahip,Mersin idmanyurdu taraftarıyla emniyet zaten mücadele ediyordu,bizim yaptıklarımız pet şişe ve yabancı madde atımları gereksizdi.
Bayram Akgül herhangi bir gurubu hedef alan bir açıklama yapmamıştır,sadece kendini kontrol edemiyen taraftara kızmıştır,bunlarda bireyseldir,toplu olarak hiçbir gurubu hedef almamıştır açıklamasında..
Herkes taraftar olarak kendi takımını desteklemiş olsaydı istenmiyen olayları yaşamayacaktık.

Mersin taraftarı sütten çıkmış ak kaşıkmı diyeceksiniz ama onların ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor,biz futbolda şiddete hayır diyoruz,herkes yaptığının cezasını çekecek.
Mersin taraftarı dışarıya alındıktan sonra taraftarımız sus pus oldu kimseden ses çıkmaz oldu,bunuda anlamakta güçlük çektim açıkçası.
Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli sadece takımını dastekleyen taraftarı trübünlerde görmek dileğiyle.
Burda kimse kimsenin kalbini kırmaya çalışmasın,elimizdeki değere sahip çıkalım.
Bayram akgül gibi değerleri zor bulup kolay kaybetmiyelim.

işte Bayram Akgülün açıklamaları.

HAFTA İÇİNDE DETAYLI AÇIKLAMA YAPILACAK-
Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ise gelecek hafta içinde teknik heyet ve sporcuların da katılımıyla yönetim olarak detaylı bir basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

Akgül, bu tip olayların takıma zarar verdiğini ifade ederek, ''Üzüldüm demek olayı çözmüyor. 'Bu tip olayları tasvip etmem' demem de bu olayları çözmüyor. Ya bu olayları düzelteceğiz ya da çekip gideceğiz. Geçen yıl 4 maç seyircisiz oynadık. Şampiyonluğa giden bir takımız. Önümüzün böyle olaylarla kesilmesini istemiyoruz'' diye konuştu

Hiç yorum yok: