24 Ocak 2010 Pazar

Adanaspor 3-2 MersinİdmanYurdu.

Kalede Tolga’ya bu maçta fazla iş düşmedi iki gollük pozisyon ve ikiside gol oldu,yediği ilk golü çıkartabilirdi hatta ikinci golü dahi yemiyebilirdi,altı pasın dışında durmamış olsaydı top tam üzerine gelecekti,dekajları güzeldi.
Anıl, İzzet, Recep, Ersan savunmada görevlerini yerine getirdiler ancak İzzet bulunduğu bölgede adamını tam anlamıyla tutamadı, fakat attığı golle bu hatasını giderdi kendini affettirdi.
Yediğimiz ikinci golde ileri çıkan Recep geri dönmekte zorlandı az adamla yakalanan savunmamız golü engelliyemedi.
Orta sahada Rahman çok iyiydi kendini sürekli geliştiriyor, Fevzi topu iyi sürüyor fakat istop etmek istediği her top rakip oyuncuya pas olarak döndü.
Onularr iyi mücadele etti yine gereksiz bir kart görerek her zamanki gibi huylu huyundan vaz geçmez sözünü hatırlatt,Umarım yapılacak trıansfer bu bölgeyedirı.
İlyas bu gün Adanaspor’a geldiğinden bu güne en iyi futbolunu oynadı.
Takıma yeni katılan Muhammed Ali Kurtuluş kötü zeminde ilk maçında bana olumlu bir transfer olduğunu ilk haftadan gösterdi.
Mbilla ne kadar gol kaçırsada sahadan galibiyetle ayrılmamız hatalarını görmezden gelmeye çalışalım,iyi mücadele etti,
Hakem çok iyi maç yönetti diyemiyorum ceza sahası içinde Mbilla’nın düşürülüşünü es geçti, Alakası olmayan birkaç pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırarak ataklarımızı kesti.
Bu hataları yapmasaydı Hakeme diyeceğimiz yoktu.
İkinci yarı golü bulana kadar Adanaspor Mersin İdman yurduna top göstermedi,bu sezon ilk defa böyle pas trafiği yüksek bir maç oynadık,sahanın bağır olmasına rağmen,biz hep mersinle oynıyalım diyesi geliyor insanın.
Tüm Adanaspor taraftarı bu günkü maçtan büyük haz almıştır diye düşünüyorum
İlk iki şansımız artıyor,Büyükşehir’in,Odaların,Şehrin ileri gelenlerinin ellerini vicdanlarına koymalarını ve en azından bir transferde onların gerçekleştirmelerini istiyorum.

Hiç yorum yok: